Sari la conținut

10 medalii pentru brașovence la Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică

10-medalii-pentru-brasovence-la-turneul-international-de-gimnastica-ritmica

Gimnastele de la CS Transilvania Brașov au obținut în week-end 10 medalii.

Secția de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Transilvania Brașov a cucerit o serie de medalii la Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică, „Ciocârlia”.

La competiția desfășurată la Chișinău în perioada 14-16 octombrie 2017 au participat peste 100 de sportive din Moldova, Ucraina, Rusia și România.

10 gimnaste legitimate la clubul brașovean au luat startul la turneul internațional de la Chișinău, iar CS Transilvania Brașov s-a întors de la competiția din Republica Moldova cu 10 medalii: 2 de aur, 4 de argint și 4 de bronz.

În competiția „Mica Gimnastă” , la categoria 7 ani, Dalina Ungureanu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. La categoria 6 ani, Clubul Sportiv Transilvania a urcat din nou pe podium, după ce Nora Spulber a obținut medalia de argint.

Bianca Nastasă a cucerit argintul și Teodora Olteanu bronzul la categoria 8 ani. Toate cele patru sportive sunt pregătite de antrenoarea Carla Stoica.

La categoria a IV-a (la care au concurat sportive cu vârste cuprinse între 9 și 10 ani), Daria Ceban, sportivă pregătită de Elena Comendant la secția de gimnastică ritmică din Chișinău a Clubului Sportiv Transilvania, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la individual compus.

O altă gimnastă pregătită la Chișinău, Nicoli Maniță, a cucerit medalia de argint. Argint a luat și Izabela Vîrnă, în timp ce Patricia Cabuz, Raluca Gafton și Florina Radu au obținut medalii de bronz.

„A fost o competiție extrem de reușită pentru gimnastele noastre. A fost un ultim test înainte de Cupa României și Campionatul Național pentru Ansambluri. Ne-am simțit foarte bine la Chișinău și sunt încântată de rezultatele obținute de fete. A fost obositor, dar medaliile cucerite ne-au făcut să uităm de oboseală”, a declarat antrenoarea gimnastelor de la CS Transilvania Brașov, Carla Stoica.

Următoarele provocări pentru gimnastele braşovene sunt Cupa României și Campionatul Naţional pentru Ansambluri, competiții ce se vor desfășura în luna noiembrie.

Comentarii

Ultimă oră