Sari la conținut

Trafic rutier restricționat parțial în intersecția Calea București - Zizinului - Toamnei - 15 Noiembrie

-trafic-rutier-restrictionat-partial-in-intersectia-calea-bucuresti-zizinului-toamnei-15-noiembrie

Circulație restricționată în intersecția de la „Trei alimentare” din Brașov. Timp de o săptămână, în zonă se vor face foraje

Primăria Brașov a anunțat că timp de o săptămână, traficul rutier va fi restricționat parțial în intersecția de la „Trei alimentare”, Calea București - Zizinului - Toamnei - 15 Noiembrie.

Astfel, începând din 26 noiembrie 2019, ora 8.30, se va închide accesul pentru autovehiculele care circulă pe direcția str. Zizinului spre Calea București și pentru cele de pe Calea București care efectuează manevra de întoarcere pe această arteră.

În perioada în care este această restricție, șoferii care vor să intre de pe strada Zizinului pe Calea București au ca alternative strada Traian sau ruta intersecția „Trei alimentare” – str. Toamnei – str. Mihail Kogălniceanu – zona AFI – Bulevardul 15 Noiembrie.

Circulația pe direcția 15 Noiembrie - Zizinului și Calea București sau Zizinului - Toamnei nu va fi afectată.

Decizia de instituire a restricțiilor de trafic a fost luată pentru a se realiza foraje necesare realizării studiului geotehnic, în cadrul contractului pe care municipalitatea îl are cu SC Bridge Consult pentru realizarea studiului de fezabilitate de amenajare a acestei intersecții.


    „Aceste restricții vor dura aproximativ o săptămână. Menționăm că în cadrul contractului pentru soluțiile de reamenajare a acestei intersecții, proiectul trebuie să conțină și o propunere de amenajarea a unui pasaj denivelat”, a anunțat Primăria Brașov.

Comentarii

Ultimă oră