Emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici" a avut premiera luni, 16 februarie, la Pro TV, iar criticile au început deja să apară. Unii telespectatori cred că show-ul nu este filmat în Africa de Sud, ci pe platourile de la Buftea, scrie click.ro. Cabral şi Mihai Bobonete, cei doi prezentatori ai emisiunii "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", au văzut mesajele trimise de telespectatorii sceptici şi au decis să facă lumină. Cabral a scris pe contul său de pe Facebook că e un compliment, din punctul lui de vedere. Faptul că arată o emisiunea live arată la fel de bine ca una editată e ceva foarte bun. 
"Faptul ca mulți s-au uitat şi-au tras concluzia că ce facem noi e înregistrat și nu e live, ca suntem pe la Fălticeni sau la Buftea... e un mare compliment pentru noi. Dacă facem un live și iese atât de bun precum un material editat și postprocesat, în condițiile pe care le avem aici... înseamnă că avem echipă super-mega-ultra tare!", a fost mesajul prezentatorului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". 
Nici Bobonete nu s-a lăsat mai repjos şi a reacţionat şi el tot pe site-ul de socializare, însă cuvintele lui au fost ceva mai dure. 
"Mulţumesc celor care au putut vedea emisiunea la rece şi fără teoria conspiraţiei în cap şi vă garantez, chiar şi celor mai sceptici, că nu m-ar fi durut carnea pe mine de dorul copiilor, aşa cum mă doare acum, dacă emisiunea asta era făcuta la Buftea şi în general eu nu mint lumea că nu-mi stă în caracter. Vă spun că se filmează în Africa de Sud şi e live de la 20:30--22:30 şi DOAR atunci, în rest sunt montaje din tabară cu ce s-a petrecut în ziua respectivă între vedete", a spus Bobonete despre emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici!".