Sari la conținut
-polonia-este-pe-cehia-

Selecţionerul Gheorghe Tadici, este de părere că România nu va avea un joc uşor contra Poloniei.

„Vom câştiga dacă vom avea o mobilizare generală, dacă vom avea o dinamică extraordinară pe faza de apărare şi un joc fără minge foarte bun. Dacă vom exploata în proporţie de 75-80 % din oportunităţile pe care le vom avea şi nu vom avea atitudinea din repriza a doua a jocului cu Cehia! Polonia este clar peste Cehia şi la capitolul individualităţi şi la capitolul joc colectiv.” spune selecţionerul Gheorghe Tadici, care a făcut şi o surtă analiză a selecţionatei „leşilor”.

„Au un portar care de la nivelul braţelor în jos, se descurcă foarte bine! Nu pot însă acum să le spun fetelor să tragă doar sus!

Extrema lor  stânga este foarte bună, aruncă variat la poartă şi are o experienţă foarte mare. Kudlacz Carolina, de asemenea are şi ea o experienţă foarte mare. Byzdra şi Woytas fac la fel de bine atât faza de atac cât şi cea de apărare, iar jocul lor cu pivotul este foarte bun. Pe partea dreapta stau mai slab, dar acţiunile lor se orientează în general pe stânga .

Pătrund bine pe culoare, în relaţia unu la unu, dar le-am citit! Va fi un meci foarte greu,foarte disputat iar dacă vom trece de ele, vom trece la mare luptă. Va trebui să alergăm şi să muncim foarte mult pentru a obţine victoria!” a punctat selecţionerul Gheorghe Tadici.

Comentarii

Ultimă oră