Sari la conținut

Canalele PRO TV S.A. scoase din abonamentul Dolce

-canalele-pro-tv-sa-scoase-din-abonamentul-dolce

Romtelecom nu a agreat condiţiile de reînnoire cerute de PRO TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV SA şi, urmare a acestui fapt, Dolce DTH şi alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu vor mai retransmite aceste canale începând cu 3 ianuarie 2013, anunţă Mediafax.ro.
Romtelecom a anunţat, joi, că negociază de mai multe luni cu ProTV S.A. cu privire la continuarea difuzării celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom şi că, având în vedere că, până la acest moment, nu s-a ajuns la nicio concluzie, "există o probabilitate ridicată" ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să fie nevoită să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV, inclusiv MTV România şi VH1.

Romtelecom afirmă că a negociat cu bună credinţă cu Pro TV S.A şi că, pe parcursul negocierilor, ProTV S.A. a solicitat "o creştere semnificativă a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, în mod automat, costuri mai mari pentru clienţii Romtelecom".

Comentarii

Ultimă oră