Sari la conținut

Brașovenii pot dona cărți pentru iubitorii muntelui, la sediul Bibliotecii Județene

-brasovenii-pot-dona-carti-pentru-montaniarzi-la-sediul-bibliotecii-judetene

Anul trecut, la inițiativa voluntarilor din programul EDUCAB și cu sprijinul Bibliotecii Județene Brașov, a fost amenajată la Cabana Mălăiești, în cabana mică, o bibliotecă pentru montaniarzii iubitori de natură și carte. Volumele donate sunt disponibile şi la îndemâna turiştilor şi excursioniştilor care fac un popas acolo şi care sunt invitaţi să citească, să petreacă un moment plăcut în compania cărţilor.

Din acest motiv, Biblioteca Județeană Brașov face apel și anul acesta la iubitorii de natură, excursii şi citit să doneze cărţi sau reviste (neapărat noi), cu precădere din domenii precum: turism, mediu, literatură de călătorie, drumeţii, trasee, ghiduri şi hărţi montane – cu scopul de a îmbogăţi şi reîmprospăta „Colţul montan de lectură” de la Cabana Mălăieşti. La fel ca în 2018, cărţile donate vor fi transportate de bibliotecari şi voluntari, în excursia care va urma în august sau septembrie 2019.

Cărțile noi, interesante, nu prea voluminoase, mai uşor de transportat, cărţi care v-au plăcut şi v-au încântat când le-aţi citit, pe care le-aţi recomanda şi da mai departe pot fi lăsate la sediul Bibliotecii Județene Brașov, din Livada Poștei.

Comentarii

Ultimă oră