Sari la conținut

BRAȘOV: Borsetă cu 5 MII DE EURO găsită în Bartolomeu (FOTO)

-brasov-borseta-cu-5-mii-de-euro-gasita-in-bartolomeu-foto

Angajată a unei stații de carburanți din municipiul Brașov,care a găsit o borsetă cu documente personale și sume de bani și a anunțat Poliția.  Luni pe în jurul orelor 14.30, Secţia 2 Poliţie Braşov a fost sesizată de o angajată a unei staţii de carburanți din cartierul Bartolomeu,din municipiul Brașov cu privire la faptul că a găsit o borsetă cu documente personale și sume de bani.

Polițiștii s-au deplasat imediat la stația de carburanți,unde persoana menționată a relatat că a găsit borseta,uitată de un client,în toaleta stației.Polițiștii au constatat că în borsetă se aflau pașapoartele a doi cetățeni străini,trei carduri bancare,documente personale,4050 Euro,231 dolari  și 3175 lei moldovenești.Polițiștii au contactat telefonic cetățenii străini,care se deplasau cu un autoturism și se aflau pe raza municipiului Onești,județul Bacău,după care cele două persoane s-au prezentat la secția de poliție,unde le-au fost predate bunurile menționate.

Angajata stației de carburanți,Monica Georgiana Siminescu,23 ani,a fost invitată  azi la sediul I.P.J.Brașov,unde i s-a înmânat o plachetă din partea polițiștilor brașoveni,în semn de apreciere pentru spiritul civic manifestat în acest caz.

SURSA: IPJ Brasov

Comentarii

Ultimă oră