Sari la conținut

BRAȘOV: Au apărut FALȘII inspectori ANAF care cer direct ȘPAGĂ

-brasov-au-aparut-falsii-inspectori-anaf-care-cer-direct-spaga

În ultima perioadă s-au intensificat controalele inspectorilor ANAF, iar acest lucru le-a dat imediat idei inventivilor infractori. Doi bărbați din Brașov s-au dat drept inspectori ai Fiscului și au încercat să păcălească angajații mai multor restaurante, scrie libertatea.ro.

În imaginile de supraveghere dintr-un local din Brașov se vede cum cei doi bărbați se îndreaptă spre tejghea și cer documente, pretinzând că vor să controleze situația fiscală a afacerii. Cum ospătarul care era de serviciu nu avea acces la informațiile cerute,  și-a sunat șeful.  "Ne-a cerut registrul de casă. Nefiind în măsură să-l arătăm noi, am chemat persoanele care se ocupă și când au auzit acest lucru au zis 'bine, o să ne întoarcem mai tarziu'. Nu s-au mai întors", a spus Adrian Ursei, potrivit digi24.
Scenariul s-a repetat și în alte localuri, dar, se pare, fără rezultat. Din primele informații, bărbații respectivi au cerut și spagă pentru a închide ochii la pretinsele nereguli, însă angajații nu s-au lăsat păcăliți.

Comentarii

Ultimă oră