Sari la conținut

Adrian Veștea- președintele CJ și președintele PNL, la Mix Actual

adrian-vestea-presedintele-cj-si-presedintele-pnl-la-mix-actual

Cel mai... votat dintre brașoveni- 95000 voturi pentru Adrian Veștea, la președinția Consiliului Județean Brașov- știe că, pentru un politician, e mai greu să fie și iubit. E important însă ca, odată ales într-o funcție, vremelnică de fapt, să faci ce ai promis și să pleci... în glorie și la
timp!! Ce înseamnă însă “la timp”? Și ce faci... după?
Geometria puterii locale s-a schimbat mult după alegerile din acest an și mulți bagă bățul prin gard: care e mai tare? PNL sau USR-PLUS ? Veștea sau Coliban? La Parlament trimit același număr de aleși- ca și PSD, dealtfel!- dar la Brasov... cine e “vedeta”? “Nu mă voi certa niciodată cu Allen Coliban, pentru că avem același interes. Și veți vedea acest lucru”- spune Adrian Veștea, ales recent și președintele Uniunii Consiliilor Județene din România. Adică, șef peste cei 40 de colegi- președinți din țară. Un bilanț de an greu- 2020 și un 2021 care se prefigurează, totuși, mai senin după vaccinul anti-Covid.
Un an cum nu a mai fost. Aeroportul va fi gata, dar intră pe piață într-un an cu majoritatea aeroporturilor ... falimentare. Va reuși proiectul brașovean, atât de mult așteptat?
Infrastructura din sănătate- binișor mai “bătrànă” ca Adrian Veștea- cum va face față provocărilor fără precedent ale crizei medicale? Și, despre drumurile județului și despre un termen realist să vedem o infrastructură refăcută din temelii: 3 mandate!



Emisiunea aici:

Comentarii

Ultimă oră