Sari la conținut

Anul acesta Cursa Trăsniţilor se va desfăşura într-o singură zi

În 25 februarie 2012, Rotary Club Brasov Citadel, organizeaza evenimentul ,,Cursa Trasnitilor 2012”, editia a 9-a (de iarna), care va avea loc in Poiana Brasov, pe Partia Bradul în ziua de 25 februarie.  In anul 2012 “Cursa Trasnitilor” propune elemente noi de atractie pentru public, multa distractie si un concept proaspat.

Prin acest eveniment, Rotary Club Brasov Citadel, ofera oportunitatea participantilor de a se implica activ si direct in sustinerea acestei actiuni de caritate si anume stringerea de fonduri, care vor fi directionate catre clasa de copii din ciclul gimnazial cu cea mai mare medie de promovare a anului scolar 2011-2012, dintr-o scoala generala din Brasov, in vederea participarii elevilor intr-o tabara de doua saptamani intr-un campus de vara din Germania specializat pe activitati de ,,prim ajutor”.

In aceasta editie, participantii au ocazia sa-si construiasca saniuta trasnita chiar la baza partiei Bradul, unde organizatorii le pun la dispozitie toate materialele si ustensilele necesare, in „atelierul trasnitilor”,incepand cu sambata ora 11:00, pana la lansarea lor pe partie. Se castiga weekend-uri la munte si la mare si multe alte premii. Pe tot parcursul celor trei zile vor avea loc si alte concursuri trasnite pentru toate categoriile de varsta. (D.K.)

Comentarii

Ultimă oră