Sari la conținut

Că trăim într-o țară în care ajungi în funcții înalte dacă ești incompetent și ai carnet de partid nu credem că trebuie să mai convingem pe cineva.
Mai ceva ca într-o piesă de teatru absurd, după ce Guvernul a închis spitalele din Codlea, Să-cele și Victoria, acum tot reprezentanții Guver-nului și ai alianței guvernamentale se laudă cu re-deschiderea lor, indiferent că vorbim de ditamai vicepreședintele PDL George Scripcaru sau „in-dependenții“ numiți po-litic să facă jocurile PDL și UDMR din fruntea Prefecturii. Într-o țară normală, acești indivizi și-ar fi prezentat demisia.
Tupeul și nesimțirea au fost înălțate la rangul de artă de acești politicieni, care vin și ne prostesc zilnic cu povești nemuri-toare în care ei sunt niște feți-frumoși care se luptă cu balaurii de la București să ne facă nouă bine, să ne redeschidă spitalele, să aducă banii înapoi din taxele și impozitele plătite tot de noi, dar numai pentru primarii care tre-buie și care știu cum să facă bani pentru partid și șefii care este.
În disperarea orbească de a lua cât mai multă șpagă, băieții ăștia deș-tepți mai fac și gafe, iar DNA iese la rampă. Dar este tot mai evident că nu este accidentală situația din dosarul „Mită la OPC“, în care Ionel Spătaru spune explicit că ba-nii se duceau pentru spon-sorizarea PDL și la primarul George Scripcaru.
După cum nimeni nu mai crede că este o coincidență faptul că patinoarele, sălile de sport, asfaltările, plantatul de panseluțe și alte afaceri în care se toacă banul public sunt executate de firmele unor pedeliști sau firme de casă ale partidului… de Sebastian Dan

Comentarii

Ultimă oră