Sari la conținut

Aeronava cu pasagerul numărul 100.000 a aterizat pe Aeroportul Internațional Brașov- Ghimbav, după o întârziere de câteva ore

Sursă foto: Brașov Metropolitan

Brașoveanca Georgiana Moroșan, însoțită de soțul ei și cei doi copii, a devenit pasagerul cu numărul 100.000 care a aterizat pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, în urma unei călătorii din Dortmund cu aeronava WIZZ AIR. Sosirea lor duminică a fost marcată printr-o ceremonie specială, la care au participat oficialități precum Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Todorică Șerban, președintele Consiliului Județean Brașov, și Ionel Fliundra, primarul Orașului Ghimbav, alături de conducerea executivă și administrativă a aeroportului.

Georgiana a fost întâmpinată cu buchete de flori și i s-a acordat o diplomă de onoare, vouchere din partea operatorului aerian și a unui hotel din Poiana Brașov, precum și materiale de promovare a județului Brașov și a Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav. Cu toate acestea, aterizarea a întârziat până la ora 18:00 din cauza unei defecțiuni tehnice.

De data aceasta, diploma oferită nu a fost personalizată, în contrast cu incidentul din toamna anului trecut, când un pasager a fost pregătit pentru ceremonie, dar nu a mai urcat în avion. Astfel, organizatorii au evitat situații neplăcute și au acordat un tratament egal tuturor pasagerilor.

Comentarii

Ultimă oră