Sari la conținut

Impactul s-a produs vineri după-amiază, între  localităţile Perşani şi Vlădeni, şi au fost implicate două autoturisme  care s-au ciocnit frontal. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite. Potrivit Adeărul, mai multe  echipaje SMURD s-au deplasat la locul accidentului pentru a le acorda  victimelor îngrijiri medicale. Vom reveni cu amănunte! (D.K.)

Up DATE: Din fericire, accidentul s-a soldat cu trei victime rănite uşor.  Poliţiştii spun că accidentul s-a produs din vina unei şoferiţe, care nu  a adaptat viteza la condiţiile de drum.

„O conducătoare auto, care circula din direcţia Făgăraş înspre  Braşov, pe DN1, la kilometrul 205, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat  viteza la condiţiile de drum şi a pătruns pe contrasens, intrând în  coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului  a rezultat vătămarea corporală uşoară a trei minori, care se aflau pe  bancheta din spate a maşinii conducătoarei auto", a declarat pentru Adevărul, purtătorul  de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, scms. Cosmin Giosanu.  (D.K.)

Comentarii

Ultimă oră