Sari la conținut

O tânără de 20 de ani din  Republica Molodova a ajuns în comă la spital în urma unui incident învăluit în mister. Fata a căzut de la etajul al doilea al unei pensiuni din Rîşnov unde era cazată. Tânăra venise la Râşnov cu un grup de prieteni pentru a petrece Crăciunul pe rit vechi. În jurul orei 5 dimineaţa, poliţiştii au fost sesizaţi că o tânără de 20 de ani a căzut de la etajul al doilea, pe pavajul din faţa unei pensiuni din Râşnov, acolo unde era cazată.

În stare gravă. „Imediat după sesizare colegii din Râşnov s-au deplasat la faţa locului. Lângă pensiune, pe pavaj a fost identificată o persoană de 20 de ani de sex feminin din Republica Moldova care se afla în stare de inconştienţă. Din primele verificări efectuate de colegii mei s-a stabilit faptul că în cursul dimineţii aceasta s-a precipitat de la balconul unei camere de la etajul doi al pensiunii. Ea a fost transportată imediat la spital unde se află în stare gravă iar ceretările continuă sub coordonarea unui procuror” a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt IPJ Braşov.

Când au ajuns la faţa locului, medicii de la SMURD au găsit-o inconştientă şi pe jumătate dezbrăcată. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor fetei de supravieţuire şi asta pentru că rănile de la cap sunt foarte grave. „A fost adusă o tânără de 20 de ani în comă, cu traumatism cranio facial sever, fractură de os frontal cu înfundare. În urma investigaţiilor şi a computerului tomograf s-a constat că are contuzii hemoragice minore la nivel cerebral. În momentul de faţă se află în secţia de terapie intensivă şi este monitorizată, intubată, ventilată. Prognosticul este rezervat în momentul de faţă” ne-a supus Cristina Vecerdi, medic şef  SMURD.

Accident sau sinucidere? După primele cercetări poliţiştii au găsit în camera fetei dar şi în holul pensiunii, mai multe sticle de băuturi alcoolice. Se pare că tânăra s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de la balconul camerei ei, spun poliţiştii. Preţ de câteva ore bune, poliţiştii i-au audiat pe colegii fetei, chiar aici în pensiune, pentru a afla în ce împrejurări s-a produs accidentul.Tânăra din Republica Moldova s-a cazat marţi la pensiunea din Râşnov şi urma să petreacă alături de prietenii ei Crăciunul pe rit vechi. Proprietarul pensiunii nu a vrut să facă nici un fel de comentariu cu privire la cele întâmplate.Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu tânăra din Republica Moldova. A. C.

Comentarii

Ultimă oră