Sari la conținut

175 de posturi de director și 87 de posturi de director adjunct sunt scoase la concurs în perioada următoare la unitățile școlare preuniversitare din județul Brașov

175 de posturi de director și 87 de posturi de director adjunct sunt scoase la concurs în perioada următoare la unitățile școlare preuniversitare din județul Brașov. Lista completă a acestora a fost publicată pe site-ul de web al Inspectoratului Școlar Județean Brașov.


În perioada 15-26 septembrie candidații vor depune dosarele de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată. Acestea vor fi evaluate de membrii comisiei județene de organizare și desfășurare a concursului în perioada 27-29 septembrie.


Afișarea listei candidaților admiși la evaluarea dosarelor se va face în data de 7 octombrie.


În data de 15 octombrie este programată proba scrisă și afișarea rezultatelor la această probă. Rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor, vor fi comunicate în data de 20 octombrie.


În data de 12 noiembrie Inspectoratul Școlar JudețeanBrașov va publica graficului de desfășurare a interviurilor urmând ca acestea să se desfășoare în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie.


În data de 17 decembrie vor fi validate rezultatele finale urmând ca în intervalul 20–22 decembrie să fie emise deciziile de numire (cu aplicare de la 10 ianuarie 2022).

Comentarii

Ultimă oră