Sari la conținut
150-de-magnolii-vor-fi-plantate-in-racadau

Locuitorii cartierului sunt invitați să participe la această acțiune, organizată de reprezentanții Magnolia Brașov, care își doresc să se implice activ la „înflorirea” comunității, răspândind spiritul civic, pentru un cartier mai vesel.

Inițiativa a fost primită cu mult entuziasm, numeroase persoane înscriindu-se încă din prima zi a campaniei, care a început la jumătatea lunii. Aciunea de plantare se desfășoară în 3 etape: cei interesați își rezervă magnoliile prin SMS la numărul de telefon 0743 897 168 sau mesaj pe pagina de Facebook. Locul plantării este ales de cei care se înscriu, iar magnoliile vor fi plantate până în 11 aprilie.

Magnolia Brasov

Plantarea și îngrijirea magnoliei


Magnolia este un arbust foarte apreciat în România, care iubește soarele și spațiul liber.

Chiar dacă este sensibilă la vântul puternic, din cauza ramurilor fragile, magnolia se îngrijeste relativ ușor și înfrumusețează orice grădină.

Odată ce arbustul a prins rădăcini în locul în care a fost plantat, magnolia are nevoie de îngrijiri minime. Una dintre regulile esențiale spune să lăsați magnolia să creasca la maximum, chiar dacă asta înseamnă că va face multă umbră în jurul ei.

Comentarii

Ultimă oră