Sari la conținut

10 milioane de euro risipite de Primărie în asfaltări

10 milioane de euro a risipit Primăria din banii braşovenilor pentru amenajarea anuală a aceloraşi intersecţii!

Acuzaţia vine din partea social-democraţilor, care au început să îi socotească primarului fiecare leuţ pe care l-a cheltuit din banii publici pentru tot felul de proiecte, mai mult sau mai puţin reuşite.
Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea, spune că aşa trebuia să se întâmple, din cauză că sunt din ce în ce mai multe maşini pe stradă.
Lipsă de viziune sau interese economice? Acestea sunt variantele pe care le-a găsit PSD-ul pentru risipa banilor publici de care îl acuză pe primarul Braşovului.
Social democraţii s-au apucat să facă o analiză a bugetelor pe care le-a avut pe mână George Scripcaru, mai mult, politicienii au început să calculeze banii pe care i-a cheltuit pentru fiecare proiect în parte, pentru a evalua dacă respectivele costuri nu au fost prea mari.
„Primăria Braşov a cheltuit degeaba, în opt ani, nu mai puţin de 10 milioane de euro. S-au investit bani pentru realizarea bretelelor de liber la dreapta în intersecţiile semaforizate, în sistemul modern de semaforizare şi mai apoi în realizarea sensurilor giratorii. Toate aceste lucrări, realizate cu banii braşovenilor, s-au făcut inutil atâta timp cât sensurile giratorii puteau fi făcute de la bun început“, a declarat Răzvan Popa, vicepreşedintele PSD Braşov.
Mai mult, reprezentantul PSD spune că primarul George Scripcaru, care este şi vicepreşedinte al PDL la nivel naţional, „este vinovat moral şi trebuie să răspundă cel puţin politic. Iar braşovenii trebuie să ştie acest lucru şi să se gândească ce se putea face cu cele zece milioane de euro irosite“.
PSD-iştii mai spun că, la fiecare intersecţie, primarul Scripcaru ar trebui să monteze  o tăbliţă pe care să fie inscripţionată deviza mentorului său, Traian Băsescu: „Aici sunt îngropaţi banii dumneavoastră! (A.L % S.D. )

Comentarii

Ultimă oră