Sari la conținut

021.9696 - Linie telefonică de Consiliere Psihologică şi Suport Emoţional

0219696-linie-telefonica-de-consiliere-psihologica-si-suport-emotional-

   021.9696 - „Psihologul Covid 19”

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) alături de Emotional Intelligence Research Association (EmIRA) şi sprijinit de Telekom, a lansat Linia de Consiliere Psihologică şi Suport Emoţional pentru persoane afectate de epidemia de COVID-19.


    Linia telefonică este funcţională începând de vineri şi poate fi apelată din orice reţea la numărul 021.9696.


    Apelurile vor fi preluate în fiecare zi, în intervalul 9.00 – 21.00, de psihologi atestaţi şi specializaţi în consiliere-suport şi gestionarea situaţiilor de viaţă stresante, afiliaţi EmIRA. Psihologii voluntari au beneficiat de o serie de programe de instruire, pentru a răspunde eficient şi punctual în situaţii de asemenea natură.


    „Linia de Consiliere Psihologică şi Suport Emoţional are scopul de a veni în sprijinul persoanelor vulnerabile în această perioadă. Astfel, pot apela numărul 021.9696 cei care se află în spital, în izolare sau în carantină, cadrele medicale, persoanele de orice vârstă, care au temeri sau se simt neliniştite în legătură cu situaţia creată de pandemia de coronavirus”, a anunţat STS.


   STS precizează că apelanţilor li se va asigura confidenţialitatea convorbirilor şi a identităţii, datele personale nefiind prelucrate sau stocate în niciun fel.

Comentarii

Ultimă oră