Acesta este un mesaj de proba
ULTIMA ORA
Comparator Preturi RCA
Introduceti toate datele solicitate de formularul specific asigurarii dorite si urmati pasii indicati de acesta. Apasand bunonul Afiseaza tarife lansati cererea de oferta si asteptati aparitia tarifelor. Pe masura ce se primesc de la serverele societatilor de asigurari informatiile referitoare la cererea dumneavoastra de oferta, tarifele se vor afisa In mod automat pe ecran. Selectati pretul dorit si apoi metoda de plata conform optiunii dumneavoastra. In continuare completati datele de contact si adresa de domiciliu. In cazul In care doriti ca asigurarea sa va fie expediata la o alta adresa veti completa corespunzator rubrica Adresa corespondenta. Pentru a finaliza comanda apasati butonul Comanda asigurarea urmand ca prin e-mail sa primiti o confirmare a comenzii cu toate detaliile acesteia. In acest fel veti fi sigur ca am preluat comanda si aceasta urmeaza a fi procesata In cel mai scurt timp posibil. Acest serviciu este operat de catre Ritter - Broker de Asigurare, partener certificat al brasovultau.ro Comanda va fi plasata direct la acest partener si va fi livrata direct de catre acesta.
  1. Politele RCA nu se pot anula
  2. Oferim livrare gratuita In toata tara prin curierat rapid; timpul de livrare este de 24 de ore (daca conditiile meteo nefavorabile sau livrarea se efectueaza Intr-un sat/comuna, termenul de livrare se va extinde pana la 48 de ore)
  3. Unii asiguratori nu returneaza tarifele In cazul In care datele sunt introduse fals sau eronat. Asiguratorii care returneaza tarifele In astfel de cazuri vor returna desigur, tariful eronat.
  4. Daca data de Incepere a valabilitatii depaseste 30 de zile, asiguratorii conform legii nu au voie sa afiseze tarifele la RCA.