Sari la conținut
zoo-brasov-a-trecut-la-programul-de-iarna

Programul de vizită la Grădina Zoologică din Brașov diferă în funcție de anotimp. De la 1 octombrie, aceasta a trecut la programul de iarnă. Astfel, publicul va putea vizita acest obiectiv turistic între orele 09.00 și 18.00, atât în timpul săptămânii cât și în week-end.

Modificarea apărută constă în reducerea programului cu două ore respectiv, publicul nu va mai putea admira animalele până la ora 20.00, ci doar până la 18.00.

De asemnea, Zoo Brașov anunță de pe acum că și în timpul sărbătorilor de iarnă, vizitatorii sunt așteptați în fiecare zi tot în intervalul orar 09:00 – 18:00.

Prețul biletelor:

Copiii, elevii şi studenţii plătesc 5 lei pe biletul de intrare. Adulţii plătesc pe un bilet 10 lei.

Pentru un grup organizat de copii preţul biletului, pentru o persoană va fi de 4 lei. În cazul adulților care merg în grup organizat, prețul pentru o persoană va fi de 8 lei, nu de 10 lei cum este biletul normal.

Copiii cu vârsta între 0 şi 2 ani beneficiază de intrare gratuită. Pentru a beneficia de bilete la preţ redus, elevii şi studenţii trebuie să prezinte la intrare carnetul de elev, respectiv legitimaţia de student, iar pensionarii trebuie să prezinte un talon ce pensie.

Ultimele bilete se pun în vânzare la ora 17:15.

Comentarii

Ultimă oră