Anul 2016, Anul Maimutei de Foc potrivit Zodiacului chinezesc, va fi unul incununat de succes, insa nu va fi un an bun pentru cei slabi de inima.
           Orice actiune poate fi incercata anul acesta, cel putin agila Maimuta nu se va da batuta inainte de a incerca toate posibilitatile de realizare. Chiar si cele mai imposibile actiuni vor fi incununate de succes; vor fi promovate inventii si improvizatii care aduc multa bogatie. Politica, diplomatia, finantele si afacerile vor fi angajate intr-un joc in care fiecare incearca sa-l pacaleasca pe celalalt. Va fi mai degraba un an amuzant, incitant in care oricine va avea sansa sa-si joace propria carte. Nu vor fi confruntari directe, pentru simplul motiv ca Maimuta, razand de propriile-i greseli, isi poate perfectiona metodele de abordare a afacerii, asteptand runda urmatoare. In acest an vom incerca sa incheiem o afacere mai buna pacalindu-l pe celalalt. Este foarte greu de urmarit persoana care va castiga pana la urma, pentru ca mana dreapta nu stie pe ce a pus stapanire mana stanga.
           Un singur lucru este sigur si merge cu motoarele in plin si chiar daca nu ne fortam prea tare, vom fi condusi inainte de valul izvorat din talentul natural al Maimutei pentru invatatura si promovare. Impulsul norocos al Maimutei care domina acest an ne va obliga sa juca, sa speculam si sa exploatam situatii sau decizii ingenioase, dar riscante. Daca sunteti iuti in actiune, anul acesta puteti obtine un beneficiu marisor. Categoric nu este un an bun pentru cei slabi de inima sau grei de cap. Maimuta nu face nicio concesie si nu accepta retragerea; daca este cumva vreo recesiune economica, Maimuta o va anihila complet acum. Afacerile vor progresa ultrarapid sub influenta sa optimista si inteligenta. Resursele Maimutei vor uimi si vor zapaci pe toata lumea. Se spune ca maimuta va releva cai noi si neconventionale pentru abordarea lucrurilor si situatiilor.
Motto-ul acestui an va fi "NU raspunde cu NU!"
Iata cum se prezinta Anul Maimutei de Foc pentru fiecare zodie in parte.
Anul Maimutei de Foc pentru zodia Sobolanului
Se va bucura de un an fructuos, pentru ca nu se prevad necazuri serioase acasa sau in afaceri. Va primi mai multe vesti bune decat rele si trebuie sa se fereasca sa rupa prietenii sau asociatii acum pentru a reduce din conflictele viitoare.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.