Sari la conținut
ziua-revansei

După ce săptămâna trecută, echipele din Germania au umilit formaţiile din Spania, a venit şi săptămâna răzbunării. Astăzi avem primul meci din manşa retur a semifinalelor Ligii Campionilor:  Real Madrid – Borussia Dortmund, în care madrilenii sunt obligaţi să înscrie cel puţin trei goluri, fără să primească. În tur, nemţii au câştigat la scor cu 4-1.Va fi spectacol şi pe teren şi în tribune. Conducerea clubului din Madrid şi-a îndemnat abonaţii să vină îmbrăcaţi cu însemnele clubului pentru a crea o atmosferă spectaculoasă.

Partida se va disputa de la ora 21.45 şi va fi arbitrată de o brigadă din Anglia, avându-l la centru pe Howard Webb. Meciul va putea fi urmărit pe Digi Sport, Dolce Sport şi TVR1.

„Va fi ceva istoric”. Tehnicianul formaţiei Borussia Dortmund, Jurgen Klopp, a declarat că indiferent ce se va întâmpla în meciul cu Real Madrid, din returul semifinalelor Ligii Campionilor, va fi ceva istoric. „Dacă ne calificăm noi în finală, va fi ceva istoric. Dacă Real ne elimină, va fi tot un lucru istoric", a declarat Klopp, care a mai spus că Borussia nu se va „baricada” şi consideră că este normal ca Real Madrid să creadă într-o revenire. „Suntem pregătiţi pentru atmosfera pe care o vor crea fanii Realului. Suntem o echipă care a visat mereu să ajungă în finala acestei competiţii şi care are acum o ocazie unică. Am încredere în jucătorii mei", a spus Klopp.

O minune e posibilă. Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat că o revenire în meciul cu Borussia Dortmund de la scorul de 1-4 este posibilă, subliniind că o eliminare ar fi „un eşec” al său, pe când o calificare ar însemna „succesul tuturor”. „În fotbal totul este posibil. Însă meciul tur a fost atât de prost încât nu putem spera la nimic dacă jucăm la fel. Pe teren trebuie să profităm de orice. Şansa pe care o avem este că niciun jucător nu a părăsit «nava» sub pretextul unei accidentări sau orice altceva. Trebuie să fim noi, adică o echipă excelentă şi trebuie să jucăm aşa cum ştim să o facem. Trebuie mai întâi să ne preocupăm de câştigarea meciului, să conducem şi apoi vom vedea", a declarat Mourinho.

Comentarii

Ultimă oră