Sari la conținut

Ziua Porților Deschise, la Teatrul „Sică Alexandrescu”

ziua-portilor-deschise-la-teatrul-sica-alexandrescu-

Vă place Eminescu? Poftiţi de-l recitaţi la Teatru! O veţi putea face într-un spectacol inedit chiar de ziua lui Mihai Eminescu, în 15 ianuarie

De Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită în 15 ianuarie, ziua când este născut Mihai Eminescu, cei de la Teatrul „Sică Alexandrescu” au pregătit un altfel de eveniment în memoria poetului.


   Un spectacol în care publicul va avea cuvântul. Astfel, spectacolul „Eminescu – 170”, care va începe de la ora 19.00, va fi un eveniment unde toţi iubitorii operei eminesciene sunt invitaţi la o seară de gală atât în sală, cât şi pe scenă.


   În deschiderea evenimentului vor vorbi prof. Vasile Oltean, de la Muzeul Primei Şcoli Româneşti, Mihaela Malea Stroe, de la Uniunea Scriitorilor, filiala Braşov, apoi vor fi cântece dedicate poetului Mihai Eminescu, precum şi momente de recitare de poezie.


   Mai apoi, orice braşovean care doreşte este aşteptat pe scenă.


   „Ne-am gândit să oferim publicului braşovean o zi a porţilor deschise. Sunt invitaţi toţi, de la 8 la 88 de ani, care vor să recite Eminescu, să cânte Eminescu, să vorbească despre Eminescu. Aşadar, vă invităm cu drag, veniţi, citiţi, povestiţi, cântaţi Emninescu. Eminescu este al nostru, al tuturor, este aniversarea lui de 170 de ani şi e un tort frumos pe care vrem să vi-l oferim”, a spus directorul instituţiei, actorul Gabriel Costea.


     Spectacolul va fi cu intrare liberă.

Comentarii

Ultimă oră