Sari la conținut
ziua-portilor-deschise-la-cgs-brasov

Computer Generated Solutions (CGS) România organizează, și în acest an, evenimentul „Ziua Porților Deschise” în 3 dintre sediile sale. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în industria serviciilor de suport, dar și cei care doresc să vadă cum decurge o zi de lucru în cadrul CGS România sunt așteptați în zilele de 11, 13 și 15 mai 2015, la sediile din București, Sibiu și Brașov.  Pe parcursul celor 3 zile, vizitatorii vor avea ocazia ca, în intervalul orar 10.00 – 20.00, să stea de vorbă cu specialiștii companiei și să descopere universul CGS România. Participanții vor avea ocazia de a-și depune CV-urile pentru posturile disponibile din fiecare dintre sediile CGS Romania în care se va organiza evenimentul și de a descoperi criteriile de selecția în procesul de recrutare al companiei.

PROGRAM COMPLET

  • ·Luni, 11 mai, la sediul CGS România din București, Strada Splaiul Independenței Nr. 319, clădirea Atrium House, Sector 6;
  • ·Miercuri, 13 mai, la sediul CGS România din Sibiu, Strada Ștefan cel Mare Nr. 193;
  • ·Vineri, 15 mai, la sediul CGS România din Brașov, Strada Turnului Nr. 5, Complex Tractorul.

„Și anul acesta, îi invităm pe toți cei care vor să ne cunoască și să descopere oportunitățile de joburi pe care le oferim, să viziteze 3 dintre sediile noastre și să interacționeze cu specialiștii CGS Romania. Ne dorim foarte mult ca cei care sunt interesați să înceapă o carieră în industria serviciilor de suport, să înțeleagă ce înseamnă activitatea pe care o desfășurăm la CGS România, proiectele cărora ne dedicăm și care sunt standardele de calitate după care ne ghidăm în fiecare etapă a lor”, spune Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

Comentarii

Ultimă oră