Sari la conținut

Ziua Pământului, sărbătorită azi, pentru mâine

ziua-pamantului-sarbatorita-azi-pentru-maine

Înarmați cu mic cu mare, cu răbdare și ajutoare, piticii de la Școala Nr.2 Diaconu Coresi din Brașov au ținit neapărat să marcheze Ziua Pământului într-un mod cât se poate de original.

Toată suflarea școlii s-a mobilizat în curte precum niște albinuțe, cu greble,  lopeți, sape și alte ustesile pentru a planta flori și pomișori în cadrul proiectului Eco Școala Ziua Pământului

Dornici să planteze fapte bune și să fie un exemplu pentru toți elevii, micuții de la școala 2 din Brașov au plecat la luptă cu poluarea mai mult ca oricând de Ziua Pământului.

Cu multă voie bună și cu tot arsenalul de grădinărit din dotare micuții s-au pus pe treabă, încă de la primele ore ale dimineții.

Au greblat, au măturat, au strâns gunoaiele din curtea școlii, au plantat floricele și au transmis mesaje motivaționale despre importanța conștientizării rolului pe care fiecare dintre noi îl avem în lupta cu poluarea.

Pentru că doar așa putem avea o planetă curată.

Toți micuții implicați în acest proiect au promis că ziua aceasta nu a fost doar pentru a marca evenimentul. Ba mai mult vor continua să planteze fapte bune în fiecare zi și vor reveni ori de câte ori vor avea ocazia în curtea școlii, pentru a-și aduce aminte de această zi, una în care rodul muncii lor va confirma că au făcut ceea ce ar trebui sa facem fiecare dintre noi pentru planeta luata cu împrumut de la copiii noștri.

Comentarii

Ultimă oră