Sari la conținut
zilele-orasului-rasnov

Zilele Râșnovului au debutat vineri după amiază cu tradiționala paradă desfășurată pe străzile orașului, deschisă de călăreți și fanfară, în urma acestora aflându-se reprezentanți ai instituțiilor din oraș, sportivi, elevi, ansambluri populare, pompieri, polițiști locali și militari.

Parada a fost deschisă de un tandem inedit, Ionut Drăguțu, care la 31 de ani este cel mai tânăr dintre consilierii județeni din Brașov, alături de Dan Marius Apostol, în vârstă de 27 de ani, mezinul consilierilor locali din Râșnov.

“Zilele Orașului reprezintă un eveniment mult așteptat de toți râșnovenii, un element de mare importanță pentru identitatea comunității noastre. Am fost onorați să deschidem parada din debutul celor trei zile de sărbătoare și sperăm că toți cei prezenți, localnici sau turiști, se vor simți excelent pe Valea Cetății”, a spus Ionuț Drăguțu, consilier județean PNL.

Timp de trei zile, la complexul de biatlon de pe Valea Cetății au loc spectacole susținute de artiști locali sau vedete ale muzicii românești, alături de mult așteptatele momente ale Festivalului Național Ecvestru. Ajuns la cea de-a XV-a ediție, la acesta participă peste 100 de cai din toată țara, angrenați în competiții de tracțiune, show-uri, parade și multe alte surprize pregătite de organizatori.

“Ne bucurăm că am făcut parte din ceea ce înseamnă un moment foarte important al orașului nostru, deschiderea unuia din cele mai importante evenimente de peste an. Ne dorim ca această tradiție să fie respectată și dusă mai departe an de an”, a declarat și Dan Marius Apostol.

Comentarii

Ultimă oră