Face Keys România îi invită pe toți cei interesați miercuri 31 ianuarie 2018, de la ora 19:00, la workshop-ul „Emoţiile şi afişarea lor pe faţă”, ce va avea loc în Braşov.

  Cel mai important aspect al comunicării este emoţia transmisă. Cu toate acestea însă, emoţia este partea cea mai puţin înţeleasă a comunicării.

  Dintre temele abordate în cadrul acestui workshop:

• Faţa – oglinda a ceea ce trăim, a ceea ce suntem
• Ce este fizionomia – scurtă istorie
• Subconştientul
• Ce sunt emoţiile
• Emoţiile şi afişarea lor
• Modul în care creierul controlează muşchii feţei
• Ce sunt expresiile şi microexpresiile faciale
• Unde şi cum apar emoţiile
• Exerciţii pentru detectarea emoţiilor la cei din faţa noastră
• Prezentarea cursului intensiv de fizionomie Face Keys
... şi multe altele.

  În cadrul workshop-ului sunt, acceptate şi încurajate întrebările legate de fizionomie şi de corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, dar nu numai.

   Face Keys este metoda care îmbină informaţia adunată în mii de ani din mai multe culturi ale lumii (chineză, arabă, indiană, europeană) cu informaţii moderne, verificate de ştiinţele unanim acceptate ale zilelor noastre, ca psihologia, sociologia, genetica, biomecanica sau fiziologia.

  Face Reading-ul, sau corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, îşi găseşte azi aplicabilitate în toate domeniile existenței moderne, fie că vorbim de lumea business-ului, fie de dezvoltarea personală.

      Evenimentul este susținut de Alexandru Bocunescu:

- Fondator al Face Keys România şi creator al metodei Face Keys® de corelare a personalităţii cu trăsăturile faciale
- Membru al echipei de cercetare a stărilor alterate de conştienţă în cadrul Academiei Europene de Hipnoză, hipnoterapeut
- Economist, cu experienţă în transport maritim, vânzări, marketing şi resurse umane
- Reprezentant medical pentru MediConsult®, producător de aparatură medicală de terapie cu câmp electromagnetic pulsatoriu, terapeut
- Consultant privind orientarea în carieră (career coach)
- Consultant pentru dezvoltare personală
- Formator, speaker şi conferenţiar

    Investiţia participanților la acest eveniment este de 100 de lei pentru plata anticipată sau 150 de lei în ziua evenimentului. Numărul de locuri este limitat iar ocuparea lor se face în ordinea înscrierii.

 Înscrieri se pot face la tel. 0723 674 772 sau trimițând e-mail la office@facekeys.ro.

    Întâlnirea este programată miercuri 31 ianuarie 2018, de la ora 19:00, la FPIP - Centru de calificare profesională, Brașov (Cladirea „Green Center", Strada Brândușelor nr.74, et.3, birou 8).