Sari la conținut
vrei-copii-ce-stii-despre-fertilitate

O nouă întâlnire la Braşov, pentru a aborda problema infertilităţii.

De ce să se vorbească despre fertilitate? Pentru că puțini o fac corect! Pentru că inferilitatea este o afecțiune medicală și e nevoie de un sfat avizat! Pentru că doritorii se pot întâlnii cu un specialist în infertilitate.

Dacă ești într-o relație stabilă de mai mult de un an, nu ai o metodă sigură de protecție și nu ai rămas însărcinată, e un prim motiv pentru care să te intereseze această întâlnire!

Dacă pentru o parte din femei aducerea pe lume este un act care se întâmplă în mod spontan, pentru o altă parte de femei acest lucru nu este posibil în mod simplu, natural.

Din păcate discuțiile despre infertilitate sunt considerate de cele mai multe ori tabu.

Iar cele afectate de această problemă primesc în general doar proiecții ”sfătoase” de la persoane atotcunoscătoare, care de cele mai multe ori le îndeamnă să aibă răbdare, să fie relaxate...pentru că în final doar relaxate, vor avea un copil. Și astfel ceasul ticăie în defavoarea celor care doresc să devină mămici, iar ele sunt relaxate pentru cei din jur, dar în realitate încordate în suflet, așteaptând, fiind convinse că timpul nu-l vor putea da înapoi.

Ceea ce se potrivește cuiva, nu este valabil pentru toata lumea.

Tocmai de aceea sunteţi invitaţi să cunoașteţi un specialist în infertilitate, un specialist care vă va sta la dispoziție cel puțin 2 ore, care vă va răspunde corect la întrebări și va povesti concret despre fertilitate și infertilitate.

Acţiunea se adresează:

Femeilor între 25 – 35 de ani;
 Femeilor căsătorite, într-o relație sau singure;
 Femeilor care sunt în plină dezvoltare profesională;
 Femeilor care nu au copii;
 Femeilor care își doresc copii.


  Întâlnirea are loc joi, 16 februarie 2017, între orele 17:15 şi 20:00 . Cei dornici să afle mai multe despre acest subiect sunt așteptaţi începând cu ora 17.15, la Showroom Cafe, pe str. Lungă nr. 250, Brașov. Cafeaua sau ceaiul însoțite de ceva dulce sunt din partea organizatorilor! Intrarea este gratuită.

Confirmarea participării se face accesând linkul: https://goo.gl/cgMgVf sau trimițând email la office@vivamed.ro , menționând „întâlnire”.

...............................................................................

Dr. Gabriela Lupu – este unul dintre primii specialiști din Brașov care tratează infertilitatea de mai mult de 10 ani. Acum 9 ani, a pus bazele singurei clinici din Brașov, în care nu doar se diagnostichează infertilitatea, ci și se tratează prin tehnici de reproducere umană asistată (FIV, IUI, ICSI). În această perioadă, împreună cu echipa Vivamed, a reușit să readucă zâmbetul pe buzele multor cupluri aflate în dificultatea de a concepe.

Comentarii

Ultimă oră