Sari la conținut

"Duminică este un moment  crucial pentru Zărneşti şi pentru judeţul Braşov. În consecinţă, îi rog pe cetăţenii oraşului Zărneşti să vină în număr cât mai mare la vot.

Având în vedere că avem o şansă unică să continuăm procesul de dezvoltare a oraşului, vă propun să fiţi alături, în continuare, de primarul Dorel Bârlădeanu (susţinut de PSD şi PNL).
Trebuie să susţineţi şi echipa PNL pentru Consiliul Local Zărneşti (poziţia 2 pe buletinul de vot), o echipă pentru echilibru în Consiliul Local, să fiţi alături de mine, aşa cum am simţit că aţi fost şi în ultimii patru ani. În continuare, voi fi reprezentantul Zărneştiului în Consiliul Judeţean, pe lista USL (poziţia 2 pe buletinul de vot),  alături de omul, Aristotel Căncescu (candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean, poziţia 1 pe buletinul de vot), care m-a sprijinit şi datorită căruia oraşul nostru a primit în cei patru ani de mandat peste 140 miliarde de lei vechi, bani care au schimbat faţa oraşului.
Împreună cu preşedintele Căncescu voi sprijini toate proiectele de dezvoltare ale Zărneştiului şi în următorii patru ani. Practic, am şi început noul mandat, prin aducerea la Zărneşti a colegului liberal Ludovic Orban, fostul ministru al Transporturilor, împreună cu care am vizitat drumul dintre Bran şi Zărneşti, pe ruta Tohăniţa, investiţie prioritară pentru următorul mandat în ceea ce priveşte Zărneştiul, astfel facilitând accesul turiştilor de la Bran spre Zărneşti.
Pe lângă acest obiectiv, voi milita pentru obţinerea unor fonduri cât mai mari pentru continuarea lucrărilor la infrastructură (aducţiunea de apă, canalizare, reparaţii drumuri şi trotuare)."
Claudiu Cornea,
candidat la Consiliul
Judeţean Braşov pe lista USL

Comentarii

Ultimă oră