Sari la conținut

Vot pentru etapa a treia a aeroportului de la Ghimbav

vot-pentru-etapa-a-treia-a-aeroportului-de-la-ghimbav

Balizajul, turnul de control, terminalul, dar si breteaua de legatura de pe aeroport sunt elemente incluse in etapa a treia de construire a aeroportului. Toate aceste componente au fost impartite in mai multe stadii de implementare, cu ajutorul specialistilor in domeniu, dar si a consilierilor judeteni care au discutat in plen despre aeroport.

A treia etapa a fost defalcata in patru subetape pentru detalierea costurilor pe fiecare obiectiv in parte, pentru ca, mai apoi, sa poata fi organizata licitatia.

Pana la implementarea celei de-a treia etape a aeroportului, pentru care s-au inceput procedurile de accesare a unui imprumut, se lucreaza la finalizarea pistei. Inainte de executie Consiliul Judetean a programat cateva evaluari pentru infrastructura care a intrat in conservare pe timpul iernii.

Santierul urmeaza sa fie redeschis in aceste zile, iar lucrarile vor continua la pista imediat ce analizele specialistilor vor arata stadiul in care se afla infrastructura protejata pe timpul iernii.

Mai multe detalii in video

Comentarii

Ultimă oră