Sari la conținut

Manpower face angajări pentru call center la Brașov

vodafone-face-angajari-la-brasov

Manpower angajează reprezentați relații cu clienții pentru call center în Brașov. Cerinte: diploma de bac, engleza la nivel mediu, bune abilitati de comunicare. Salariul este atractiv si programul este flexibil. Data de inceput este 10 iunie.

CANDIDATUL IDEAL:

Iti plac provocările? Iti doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica? Crezi ca poti sa gasesti o solutie la orice problema? Vrei sa te faci auzit? Atunci te vrem in echipa noastra! Dacă esti sigur că: - ai foarte bune ablitati de comunicare si relationare; - poti convinge pe oricine că solutia ta e cea mai bună; - esti orientat către client;

și ne poți convinge si pe noi că:

- ai bune abilitati de lucru pe calculator (Microsoft Office) - ai capacitate foarte buna de asimilare a informatiilor - ii poti explica unui strain cum sa ajunga in Piata Sfatului in limba engleza - ai studii liceale finalizate ( si ai obtinut si diploma de bacalaureat ) - poți parcurge un training de 5 saptamani (program full-time); - ai cunostinte software si hardware internet ( reprezinta un avantaj).

MAI MULTE DETALII: Bestjobs.ro

Comentarii

Ultimă oră