Sari la conținut

„Vitrina cu personaje”, spectacol-lecție pentru copii, la Opera Braşov

vitrina-cu-personaje-spectacollectie-pentru-copii-la-opera-brasov

„Vitrina cu personaje”, spectacol pentru copii, la Opera Braşov, miercuri şi duminică!


     Cei mai mici dintre braşoveni sunt aşteptaţi la Operă, cu un spectacol pregătit special pentru ei – „Vitrina cu personaje”.


   Spectacolul-lecţie este programat atât miercuri (19 februarie 2020), de la ora 11.00, cât şi duminică (23 februarie 2020), de la ora 17.00.


    Evenimentul se adresează, în special, elevilor cu vârste între 8 – 12 ani şi îşi propune să-i familiarizeze pe cei mici cu genurile spectacolului muzical: opera, opereta şi musicalul.


     Don Pizzicato şi Donna Pianina, posesorii unei vitrine magice din care intră şi ies personaje celebre din opere, operete şi musicaluri, prezintă copiilor fragmente din operele „Nunta lui Figaro” şi „Flautul fermecat” de W. A. Mozart, „Bărbierul din Sevilla” de G. Rossini, „Carmen” de G. Bizet, din operetele „Liliacul” de J. Strauss, „Silvia” de E. Kalman, musicalurile „My Fair Lady” de Fr. Loewe, „West Side Story” de L. Bernstein.


    „Vitrina cu personaje” este un spectacol care îşi propune să completeze educaţia muzicală a copiilor, să îi familiarizeze cu termenii de operă, operetă şi musical pentru ca mai târziu să poată înţelege mai uşor aceste genuri muzicale şi să poată deveni spectatori cât mai avizaţi ai teatrelor de operă.


    Regia spectacolului este semnată de Anda Tabacaru. Preţul biletelor pentru spectacolul de duminică, pentru copii este de 15 lei.


     Duminică, la spectacol, alături de copii, aşteptaţi sunt şi părinţii şi bunicii. Preţul biletelor este de 20 de lei.

Comentarii

Ultimă oră