Sari la conținut

Viţa de Vie prezintă la Braşov un nou material discografic

vita-de-vie-prezinta-la-brasov-un-nou-material-discografic

Vița de Vie lansează Șase(+) la Rockstadt - Brașov.

Viţa de Vie lansează „Şase (+)”, prima parte a albumului „Şase/Şase” în cadrul unui turneu naţional de promovare a noului material.

„Am spart „Șase/Șase” în două albume, prima parte pe care o lansăm acum, iar a doua în luna mai 2017. Această primă parte a albumului conţine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în întregime fanilor abonaţi la newsletterul VdV: Luna şi noi, Pe plajă-n Vamă la 5, Inimi surde, Somn ușor - Join the Band și Metaforă de toamnă și Hai încearcă - feat. Cosmin Lupu - Days of Confusion & Planet H. ”, a spus solistul Adrian Despot.


  Grafica albumului Șase/Șase este concepută de Agi (Adrian Iota) şi este una de excepție. Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese sunt așezate în forma unui zar. CD-ul conține și alte „surprize”, fiecare iubitor de muzică fiind îndemnat să le descopere singur.

Concertul va avea loc astăzi, sâmbătă, 12 noiembrie 2016, la Clubul Rockstadt (Strada Nicolae Titulescu), cu începere de la ora 20:00.


  Preţul unui bilet este de 40 de lei. Biletele pot fi achiziţionate la intrarea în club, în seara evenimentului.

Comentarii

Ultimă oră