Sari la conținut

Visezi la o talie suplă și de invidiat de mult timp? Ai auzit de corsetele de la Clessidra?

visezi-la-o-talie-supla-si-de-invidiat-de-mult-timp-ai-auzit-de-corsetele-de-la-clessidra

Pe lângă saloanele de beauty, un parfum de calitate, o podoabă capilară cât mai sănătoasă și strălucitoare, femeile contemporane își mai doresc să aibă și o talie de invidiat. Și asta pentru că stima de sine, cât și atitudinea se schimbă atunci când un articol vestimentar se așează perfect pe o talie asemenea, adică perfectă.

Frustrarea femeilor vine odată cu lupta cu kilogramele în plus. Nu se mai simt bine în pielea lor, uneori nu se mai simt atât de frumoase, fapt pentru care apar stările de anxietate și chiar depresia, ajungând să nu se mai iubească atât de mult. Doar că pentru orice problemă există și o soluție salvatoare.

Corsetele ajută la pierderea centimetrilor în plus din talie

Clessidra este un site dedicat femeilor, cât și bărbașilor care nu se mai simt bine în pielea lor, care își doresc o schimbare în ceea ce privește aspectul fizic. Clessidra deține o gamă variată de produse care ajută la remodelarea corporală, în special a taliei.

Disponibile pe diverse grade de compresie, corsetele speciale ajută la pierderea centimetrilor din talie prin compresie și termosudație, corectând totodată și poziția spatelui.

Gama de produse conține aproximativ 20 de modele în funcție de nevoi, cât și de buget. Corsete atât pentru persoanele active, care fac un sport, pentru persoanele sedentare care lucrează la birou, cât și cele pentru perioada post natală ajutând la recuperarea rapidă a taliei.

Gama se mai extinde și la corsete postnatale, pentru slăbit cât și corset cu snur de uz zilnic. Spre exemplu, corsetele cu șnur sunt fabricate din latex, acoperit cu un strat de bumbac, având 3 rânduri de închidere. Ce le face speciale comparativ cu alte corsete? Corsetele de la Clessidra se așează perfect de corp, nu se rulează și nu fac cute. Aceste aspecte oferă un confort pe deplin, cât și un aspect cât mai plăcut, pentru că pot fi purtate sub haine de zi cu zi precum o piesă de lenjerie intimă.

Având în vedere că oferă o compresie în zona abdomenului în timpul meselor, acestea acționează ca un inel gastric extern, ceea ce te face să reduci porțiile de mâncare.


Pe lângă faptul că ajută la pierderea centimetrilor în plus, femeile vor arăta perfect în orice ținută, fie ea de zi cu zi sau la un eveniment special.

Corsetele de la Clessidra, apreciate și în rândul vedetelor din showbiz

Pe site-ul clessidra.ro, la rubrica CLESSIDRA-VIP poți vedea fotografii cu persoanele publice din showbizul românesc, purtând corsetele clessidra, ceea ce demonstrează faptul că sunt de o calitate înaltă, cu efecte vizibile.

Faptul că sunt confortabile și pot fi purtate în orice moment al zilei, tot mai multe persoane optează pentru astfel de corsete.

Pe lângă acestea, în cadrul site-ului se mai regăsesc și lenjerii modelatoare, articole vestimentare, rochii, body-uri, cât și corsete pentru bărbați.

Așadar, dacă ești o persoană sedentară, proaspătă mămică sau efectiv îți dorești o schimbare în viața ta, optează pentru corsetele de la clessidra.ro.

Date de contact:
contact@clessidra.ro
0730.612.141 / 0752.094.324

Comentarii

Ultimă oră