Sari la conținut

VIOLAT de o ASISTENTĂ, pe când aştepta un transplant de INIMĂ!

violat-de-o-asistenta-pe-cand-astepta-un-transplant-de-inima

Un bărbat de 60 de ani spune că a trecut printr-o întâmplare absolut stupefiantă.
Aflat pe patul de spital, starea de sănătate deplorabilă aducându-l internarea în unitatea de terapie intensivă, în aşteptarea unui transplant de inimă, un american s-a trezit într-o situaţie critică în care una dintre asistentele spitalului "a iniţiat o relaţie sexuală nesolicitată, ajungându-se inclusiv la copulaţie".

Citatul de mai sus provine din plângerea pe care sexagenarul a depus-o împotriva spitalului, după ce se pare că a supravieţuit atât asaltului sexual al asistentei, cât şi transplantului de inimă. Evident, el speră ca acţionarea în instanţă a instituţiei medicale să îi aducă aproximativ 300,000 de dolari, pentru că în urma acţiunii angajatei spitalului "a suferit daune personale şi pecuniare".
Şi soţia victimei sexuale s-a alăturat demersului acestuia pentru că întâmplarea i-a provocat "daune relaţiei sale maritale, precum şi sociabilităţii,prieteniei, sexului pe care le împărţea cu soţul său".
Singura reacţie, pentru moment, a spitalului menţionează doar că petentul, în momentul în care pretinde că a fost abuzat sexual, se afla sub influenţa medicamentelor administrate şi că, pentru a se apăra, vor depune la dosar inclusiv monitorizarea ritmului cardiac al pacientului, pentru a demonstra că nu au fost înregistrate modificări ce puteau fi induse de o presupusă activitate sexuală.
Despre asistentă, spitalul menţionează că de-a lungul celor 13 ani de când activează în cadrul unităţii, activitatea sa profesională a fost ireproşabilă, scrie libertatea.ro

Comentarii

Ultimă oră