Sari la conținut

Vineri noapte este LUNA NEAGRĂ. Vine apocalipsa?

vineri-noapte-este-luna-neagra-vine-apocalipsa

După eclipsa de lună, un nou fenomen astronomic întunecă pământul. "Luna neagră" se va înălţa în această seară, iar oamenii se tem că va aduce cu sine un cataclism.

"Luna Neagră" anunţată de astrologi agită spiritele şi creeaza noi teorii ale conspiratiei, dar şi motive pentru a crede că se apropie Apocalipsa. Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că vineri va fi a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ, aducând drept dovezi versete din Evangheliile după Apostolii Luca şi Matei.

Vineri, 30 septembrie, va avea loc fenomenul "Luna Neagră" pe care mulţi îl asociază cu venirea Apocalipsei, scrie adevarul.ro. Spectaculosul fenomen se produce atunci când partea iluminată a Lunii este prinsă în umbra Pământului, ceea ce o face imposibil de văzut. Fenomenul se întâmplă aproximativ la fiecare 32 de luni, dar de data aceasta are o semnificaţie deosebită datorită altor activităţi din univers, ce vor avea loc în această lună.

Prima zi a lunii septembrie a adus cu ea un „inel de foc", o eclipsă de soare, Luna aliniindu-se cu Pământul şi Soarele deasupra Africii, strălucitorul astru fiind făcut să pară întunecat. Acest lucru, adăugat fenomenului „Luna Neagră", îi face pe mulţi să se teamă de ce este mai rău, scrie express.co.uk. Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă spun că fenomenul nu trebuie să aducă spaimă printre oameni, viaţa pe Pământ urmând a se va desfăşura în mod normal în timpul şi după acest fenomen. „Luna Neagra" va fi vizibilă în Emisfera Vestică, deasupra Americii de Nord şi de Sud şi în porţiunile vestice ale Europei.

Cei mai afectaţi de "Luna neagră", încă de la faza de semilună la "dispariţia" ei temporară, sunt aceia născuţi în lunile februarie, august şi decembrie. Luna neagră este cea mai mare ispită pentru persoanele născute în aceste perioade şi poate face ravagii în sufletele lor.

Energia Lunii Negre este o energie puternică, magnetică, astfel că poate atrage prin rezonanţă şi evenimente ce pot avea o finalitate nefastă, atunci când percepţia corectă asupra lucrurilor ne este umbrită de influenţa ei. Luna Neagră nu poate fi desprinsă de dubla ei ipostază: câştig extrem sau pierdere extremă, conform astrele.ro.

Comentarii

Ultimă oră