Sari la conținut
vine-barza-din-nou-la-bianca-dragusanu

Bianca Drăgușanu e mândră foc de fetița ei, Sofia, pe care o crește așa cum știe ea mai bine. Și se pare că rolul de mămică o prinde foarte bine pe vedetă, care recunoaște că se descurcă și că ar vrea, în viitorul apropiat, să mai facă doi copii.

Sofia Natalia a venit pe lume în urmă cu o lună și jumătate, dar Bianca Drăgușanu este deja pregătită pentru o nouă sarcină. „Aș mai face încă doi copii dacă m-ai întreba acum, pentru că este un sentiment foarte frumos. Mi-aș dori ca anul viitor pe vremea asta să mai am doi băieți, pentru că fată am acum și vreau să am o grădiniță de copii. Acum am dat de gustul acesta, cum e să fii mamă, mă pricep foarte bine”, a declarat vedeta, în cadrul unei emisiuni Tv.

Nu se știe când plănuiesc Bianca și Victor Slav să-i aducă Sofiei frățiori, însă, deocamdată, blondina are alte planuri. Vrea să slăbească toate kilogramele accumulate pe parcursul sarcinii. „Dacă ar fi după mine, aș mai vrea să slăbesc 10 kilograme. Ăsta este scopul meu, să slăbesc 10 kilograme și să rămân gravid din nou”, a mai spus ea.

sursa: click.ro

Comentarii

Ultimă oră