Sari la conținut

Viitorii poliţişti locali, examinaţi sportiv după Paşti

viitorii-politisti-locali-testati-sportiv-dupa-pasti

Cinci posturi pentru absolvenţi de bacalaureat şi alte cinci pentru absolvenții cu studii superioare sunt cele zece funcţii publice vacante de poliţişti locali pe care instituţia braşoveană vrea să le ocupe, după desfăşurarea concursului programat să debuteze odată cu încheierea Sărbătorilor de Paşti, în data de 19 aprilie 2017 cu testul sportiv care este şi eliminatoriu.

Au fost aşteptați să se înscrie în concurs toți doritorii cu formă fizică bună, sănătoși şi cu diploma de bacalaureat sau licenţă luată.

„Locurile libere sunt la ordine publică, serviciul rutier, poliţia turistică, intervenţii şi siguranţă obiective. Cei care îşi doresc să intre în familia poliţiştilor locali trebuie să ştie să lucreze în echipă, să aibă deschiderea de a munci în schimburi/ture, dar şi să fie disponibil să lucreze în afara orelor de program, ţinând cont de faptul că poliţistul local este la dispoziţia braşoveanului 24 de ore din 24”, a explicat Nicolae Aldea, director executiv al Poliţiei Locale Braşov.


Dosarele de înscriere s-au depus până în 5 aprilie 2017, iar concursul va începe mâine și va consta în probă sportivă - 19 aprilie 2017, examen scris – 25 aprilie 2017 şi interviu.

Detalii pe site-ul instituţiei www.politialocalabrasov.ro .

Comentarii

Ultimă oră