Sari la conținut
victorii-pe-linie

FC Brașov și Unirea Tărlungeni au reușit să câștige jocurile din etapa a doua a returului seriei a doua din liga secundă. Stegarii s-au răzbunat pe FC Caransebeș și au câștigat jocul din deplasare cu scorul de 4-1, iar Unirea Tărlungeni a produs surpriza rundei și a învins fără probleme liderul Gaz Metan Mediaș cu scorul de 2-0.

S-au răzbunat pe Caransebeș. Stegarii și-au luat revanșa în fața formației FC Caransebeș, cea care îi învingea sub Tâmpa cu 1-0 și producea prima mare surpriză a campionatului. În retur elevii lui Adrian Szabo au tratat meciul foarte serios și au început perfect. Matei a deschsi scorul în minutul 5 și tot el l-a majorat două minute mai târziu, astfel că soarta jocului părea pecetluită. Gazdele au redus însă din handicap în minutul 16, când Feneș l-a executat pe Căucă. În repriza secundă, Avram a mărit avansul galben-negrilor după ce a executat perfect o lovitură liberă în minutul 75. La ultima fază a meciului, Buga a stabilit scorul final transformând în gol o lovitură liberă. S-a terminat 4-1 pentru FC Brașov care a acumulat 25 de puncte și se află pe locul 7 al clasamentului.

Stegarii se întăresc în iarnă. Președintele galben-negrilor Vasile Dochița a fost mulțumit de rezultat și spune că va face transferuri în iarnă pentru a putea ataca promovarea. „Echipa a jucat foarte bine în primele 15 minute. Golurile lui Matei au rezolvat în mare măsură meciul. A urmat o cădere, am primit un gol prostesc și am avut ceva emoții pentru că gazdele au prins curaj. În partea a doua Avram și Buga au marcat două goluri frumoase din lovituri libere. Trebuie să câștigăm și cele trei partide care se mai joacă în acest an, după care tregem linie. 100% în pauza de iarnă ne vom întări, vom face transferuri”, a declarat președintele celor de la FC Brașov, Vasile Dochița.În runda următoare, Buga și compania primesc vizita celor de la Metalul Reșița, o echipă formată în acest moment doar din juniori. În runda această CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat pe terenul celor de la Reșița cu scorul de 6-1 și a devenit noul lider al seriei.

Au stins Gazul. Unirea Tărlungeni a produs surpriza etapei. Trupa condusă de Dan Bona a făcut un meci perfect și a detronat liderul seriei. După ce în urmă cu două etape au remizat pe teren propriu cu UTA Arad și au determinat schimbarea liderului, acum Chirciu și compania au învins Gaz Metan Mediaș, echipă ce venea la Brașov după cinci victorii consecutive. După 0-0 la pauză, Petra a deschis scorul cu un șut perfect la colțul lung în minutul 58. Cinci minute mai târziu, Șerban a profitat de o greșeală îmensă a portarului Greab și a înscris cu capul în poarta goală. S-a terminat 2-0 pentru Unirea Tărlungeni care a cucerit trei puncte extrem de importante în clasament și a scăpat de locul 13, cel care ducea direct în liga a treia la finalul sezonului regulat. „O victorie imensă. Am avut încredere că vom putea da o replică bună celor de la Gaz Metan Mediaș. Este o victorie meritată și țin să-i felicit pe jucători pentru modul în care au jucat. Îmi pare rău pentru punctele pierdute cu UTA, cu Bihorul. Suntem însă pe un drum bun, mai sunt trei etape și sper să mai obținem puncte”, a declarat antrenorul Dan Bona. Unirea este pe 12 în clasament cu 11 puncte iar în etapa următoare vor juca în deplasare contra celor de la Universitatea Cluj.

Comentarii

Ultimă oră