Sari la conținut

Victorie pentru handbalistele de la Corona Brașov

victorie-pentru-handbalistele-de-la-corona-brasov

Handbalistele de la Corona Brașov au încheiat cu o victorie și două înfrângeri Memorialul „Dumitru Popescu Colibași”, turneu amical care a avut loc la finalul săptămânii trecute la Sala Sporturilor.

La finalul competiției, antrenoarea Mariana Târcă a declarat ca turneul a fost foarte util pentru fetele pe care le antrenează.  Față de turneul de la Roman, s-a văzut o îmbunătățire cel puțin pe faza de apărare.

"Chiar dacă mai avem mult de lucru, sunt mulțumită de atitudinea fetelor. Vreau să devenim mai agresive și mai mobile în apărare. Cred că echipa e undeva la 60% în acest moment. Mai avem puțin timp, dar echipa va crește.", a declarat antrenoarea Coronei .

Mariana Târcă speră că jocurile  mai ușoare pe început de sezon în Liga Națională, și cel cu Bosnia, de asemenea accesibil, vor ajuta  echipa să intre într-un ritm normal.

Corona Brașov va juca primul meci oficial pe 3 septembrie, la Deva. Partida din prima etapă a Ligii Naționale de handbal feminin a fost devansată, întrucât pe 9 și 10 septembrie echipa brașoveană va avea „dubla” cu Grude, din primul tur al Cupei EHF.

Comentarii

Ultimă oră