Sari la conținut
victorie-pentru-csu-cnot-brasov

CSU CNOT Brașov a câștigat meciul din runda cu numărul 19 a diviziei A, seria B. Brașovenii conduși de pe bancă de Florin Paraschiv, Alina Teslărașu și Gabi Borodi au învins fără drept de apel formația HCM Sighișoara cu scorul de 34-26 (18-10). În prima repriză cei doi goalkepeeri ai formației de sub Tâmpa, Răzvan Apostu și Florin Robescu au închis poarta, iar în atac Budui, Bălan și Arnăut au marcat la foc automat, astfel că la odihnă s-a intrat cu CSU CNOT Brașov în avantaj de opt goluri. În partea secundă, jocul s-a desfășurat pe aceleași coordonate, cu trupa brașoveană la conducere, astfel că la final Stroe și compania s-au impus meritat cu 34-26. Pentru CSU Centrul Național Olimpic de Tineret Brașov au marcat Daniel Bălan și Alin Budui câte 5 goluri, Ștefan Arnăut 4, Petru Stroe, George Roșca și Adi Mihăilescu câte trei goluri fiecare, Andrei Pliot, Vlad Bondor și Alexandru Gurănescu câte 2 reușite, Vlad Păunescu, Cristi Mandici, Marius Pop, Remus Matei și Andrei Ciutacu au înscris câte un gol fiecare.

„Am pregătit foarte bine acest meci iar băieții au intrat pe teren extrem de motivați să facă un joc foarte bun. Deja se vede la echipă o omogenitate mult mai bună, iar băieții cresc de la meci la meci, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Cei doi portari au crescut foarte mult în această perioadă și cu o apărare foarte bună în față, am început să arătăm mult mai bine. Mă bucur că la acest meci a venit și foarte multă lume la sală, iar noi am putut să le oferim un spectacol frumos. După meciul de la Satu Mare, campionatul se va întrerupe pentru trei săptămâni timp în care echipa națională de tineret va juca în Portugalia la turneul de calificare la Campionatul European. Doi băieți de la noi din echipă ne vor reprezenta în Portugalia, Răzvan Apostu și Alexandru Gurănescu”, ne-a declarat antrenorul celor de la CSU CNOT Brașov, Florin Paraschiv.

În etapa următoare CSU CNOT Brașov va sta, după care vor urma două meciuri la Satu Mare și acasă cu CSM Făgăraș, partide în care brașovenii vor arbitra practic promovarea directă în Liga Națională. Un lucru îmbucurător este faptul că trupa condusă de antrenorii Florin Paraschiv, Alina Teslărașu și Gabi Borodi are a doua cea mai bună apărare din serie cu 439 de goluri primite. Doar liderul CSM Făgăraș a primit mai puține goluri decât CSU CNOT Brașov, 420.

Comentarii

Ultimă oră