Sari la conținut
victorie-obligatorie-pentru-handbaliste

Cu o situaţie tensionată la echipă după ultimele evenimente, Corona Braşov are nevoie de toate punctele în deplasarea de la Alba Sebeş. Partea bună este că echipa antrenată de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece are parte în această perioadă de un program relativ accesibil. Din păcate, cei doi tehnicieni nu se vor putea baza nici la acest joc pe Georgiana Ciuciulete. Meciul dintre Alba Sebeş şi Corona Braşov se va juca sâmbătă, de la 18.00.

Corona Braşov nu trece deloc prin cea mai bună perioadă. După scandalul creat în jurul echipei, cauzat de meciurile din Cupa EHF cu Pogon Baltica, atmosfera a devenit atât de tensionată, încât preşedintele Bogdan Munteanu a suferit un anevrism cerebral, fiind internat de urgenţă. Mai mult, tot în această săptămână, Federaţia Română de Handbal a anunţat încetarea colaborării cu antrenorul Bogdan Burcea, însă decizia a venit din partea tehnicianului.

Cum nici jocul echipei nu prea a convins în prima parte a campionatului, este clar că în deplasarea la HC Alba Sebeş lucrurile nu vor fi deloc simple. Cel mai bun exemplu a venit etapa trecută, când Măgura Cisnădiei a înscris de 34 de ori în Sala „Dumitru Popescu Colibaşi”. Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece vor avea tot lodul valid în această deplasare, cu excepţia Georgianei Ciuciulete, care va trebui operată la genunchi. Recuperarea va dura aproximativ 6 luni.


În clasament, Corona este pe locul 6, cu 15 puncte, la o singură lungime distanţă de CSM Ploieşti şi HC Zalău şi la două de Dunărea Brăila. Adversarele braşovencelor de sâmbătă sunt penultimele în ierarhie.

Meciul dintre HC Alba Sebeş şi Corona Braşov contează pentru etapa a 10-a şi se va disputa sâmbătă, de la 18.00.

Comentarii

Ultimă oră