Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), formaţia Steaua Bucureşti, în derbiul etapei a XVIII-a a Ligii I, disputat pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.
 
Golurile învingătorilor au fost marcate de Varela '56 autogol, Palici '67 şi Gnohere '84, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Stanciu, în minutul 90+2.
1-0: Gavrilă a centrat din partea stângă şi Varela şi-a înscris în proprie poartă din 3 metri.
2-0: Gnohere a centrat din partea stângă, Guilherme a respins greşit şi Palici a înscris cu un şut din prima de la 15 metri.
3-0: Filip a centrat din partea stângă şi Gnohere a înscris cu un şut din prima de la 12 metri.
3-1: Stanciu a redus din diferenţă cu un şut de la 25 de metri.

Dinamo Bucureşti: Cerniauskas - Fai, Nedelcearu, Mevlja, S. Filip - Anton (Van Haaren '74), Vojnovici - Shalaj (Gavrilă '53), Palici, Rotariu - Essombe (Gnohere '62). Antrenor: Mircea Rednic.

Steaua Bucureşti: Niţă - Râpă, Varela, Toşca, Guilherme (Onţel '85) - Breeveld, L. Filip (Mihalcea '79) - Ad. Popa, Stanciu, Tudorie (Enceanu '68) - Tade. Antrenor: Dumitru Dumitriu.

Cartonaşe galbene: Vojnovici '60, Palici '87, Gnohere '90+3 / Breeveld '27, Râpă '44, Tudorie '65, Enceanu '79.
Arbitri: Cristian Balaj (central) - Octavian Şovre, Vasile Marinescu (asistenţi) - Dragoş Istrate (rezervă).
Observstori: Augustus Constantin, Adrian Ionescu.

Înainte de începerea meciului s-a ţinut un moment de reculegere, iar galeria dinamovistă a avut o coregrafie în memoria victimelor incendiului de la clubul Colectiv din Capitală.