Sari la conținut
victorie-

Olimpia CSU Brașov s-a impus în această seară, cu scorul de 70-62, în fața celor de la CSM Satu Mare, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii Naționale de baschet feminin.

Victoria este foarte importantă având în vedere că echipa oaspete este ocupanta celei de-a doua poziții în clasamentul competiției naționale, fiind, în opinia antrenorului Dan Calancea, una dintre principalele candidate la titlu.

Alb-albastrele au condus pe tot parcursul meciului, iar prima repriză a fost foarte bună, la pauză tabela indicând 37-24.

În a doua parte a meciului, ratările au curs de ambele părți, însă elevele lui Dan Calancea nu au cedat și au rămas la conducere.

Cele mai bune marcatoare din echipa brașoveană au fost Handford, cu 21 de puncte reușite, Pesovic, cu 20 de puncte înscrise, și Irimia, care a marcat 17 puncte.

În urma acestei victorii, Olimpia CSU a urcat pe locul 5 în clasamentul Ligii Naționale de baschet feminin, cu 19 puncte.

Următorul meci al brașovencelor are loc sâmbătă, 20 ianuarie, în deplasare la ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, ocupanta primei poziții a clasamentului competiției naționale.

Comentarii

Ultimă oră