Sari la conținut
vedere-mai-relaxata-lentilele-digitale

Dispozitivele digitale ne domină viața din ce în ce mai mult, iar ochii noștrii nu a fost pregătiți pentru a face față acestei lumi tehnologizate. Privitul constant la telefonul mobil, la tabletă sau laptop crește riscul de oboseală oculară și a simptomelor asociate efortului vizual. Este așadar necesar să înțelegem ce înseamnă de fapt oboseala oculară, cauzele acesteia și soluția oferită de optometriștii Best Optic.


Odată cu lansarea unor lentile specializate, numite lentile Digitale, partenerul nostru, ZEISS a introdus o nouă categorie de produse special concepute și fabricate pentru a îndeplini cerințele lumii digitalizate. Dispozitivele inteligente precum telefoanele sau tabletele au devenit constante
în viața noastră de zi cu zi. Ele ne simplifică dar ne și definesc stilul de viață. Cu cât le folosim mai mult, mai frecvent va trebui să facem o schimbare a privirii de la aproape la distanță, și invers. Asta înseamnă că ochii ne sunt solicitați într-un alt mod comparativ de exemplu cu acum 10 ani.


Cele mai frecvente simptome ale oboselii oculare sunt vederea încețoșată, ochi uscați și roșii, dureri de cap, tensiune în zona cervicală a coloanei vertebrale și tendința de a obosi mai repede decât de obicei în momentul în care folosiți un dispozitiv inteligent.


Lentilele Digital au fost concepute special pentru a ajuta ochii obosiți și încordați să facă față la noile provocări ale tehnologiei. Ele oferă purtătorilor o vedere clară și suficient de vastă a întregului mediu, și includ o zonă calculată specific pentru a asigura o vedere comfortabilă în
timpul utilizării dispozitivelor digitale. Practic, aceste lentile ajută la focalizarea mult mai rapidă a obiectelor situate la diferite distanțe, reduc stressul și oboseala ochilor, sunt ideale pentru a le purta pe tot parcursul zilei.


Lentilele ZEISS Digital sunt special concepute pentru a satisface nevoile vizuale ale persoanelor cu vârsta cuprinsă între 30 și 49 de ani sau care se confruntă pentru prima dată cu probleme la vederea la apropiere sau cei care utilizează dispozitive digitale portabile, indiferent dacă aceștia sunt sau nu purtători de ochelari.


Controlul periodic este deosebit de important, mai ales dacă dorim să avem o vedere clară și ochi sănătoși. Problemele date de oboseala oculară nu au din păcate efecte negative doar asupra eficacității la locul de muncă, de exemplu, dar și asupra coloanei vertebrale, datorită poziției de lucru. Sfatul specialiștilor va fii mereu de ajutor, și va avea aplicabilitate și asupra stării generale de bine a pacienților.

Comentarii

Ultimă oră