Sari la conținut

„Vara la Predeal – o nouă atitudine la cea mai înaltă altitudine”

vara-la-predeal-o-noua-atitudine-la-cea-mai-inalta-altitudine

La Predeal, luna august este dedicată Muntelui. În fiecare week-end din această lună din vară destinată vacanțelor, au loc concerte şi activităţi pentru toate vârstele.

Autorităţile locale din Predeal au gândit sezonul estival actual într-un concept numit „Vara la Predeal – o nouă atitudine la cea mai înaltă altitudine”, în cadrul căruia se desfăşoară diferite activităţi – drumeţii pe trasee montane cu plecare din oraş sau ore deschise de cunoaştere a staţiunii.

„August este o lună întreagă dedicată Festivalului Muntelui, astfel că în fiecare week-end au loc concerte, organizăm concursuri atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari, avem competiţii de cros, biciclete, alergare montană, kendama, etc. Totodată, am creat un spaţiu de joacă pentru copii, reînviem tradiţii cu ajutorul meşterilor populari, organizăm drumeţii şi nu în ultimul rând extragem premii «week-end-uri la Predeal» oferite de hoteluri din staţiune şi multe alte surprize”, a explicat Cătălin Câmpean, directorul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică din Predeal.

În cadrul Festivalului Muntelui, în fiecare weekend cântă în parcul central solişti celebri la nivel naţional. Nicole Cherry a deschis seria în week-end-ul trecut, iar pe lista invitaților urmează Mateo, Narcotic Sound, Ciro de Luca sau Alexxa.

Spectacolele artiștilor au loc alături de alte manifestări pentru toate vârstele – tiroloană, concursuri de biciclete şi cros, ateliere de artă tradiţională şi parc de distracţie pentru copii.

Comentarii

Ultimă oră