Sari la conținut

Vampiri energetici: Care sunt trăsăturile unui animal–vampir?

vampiri-energetici-care-sunt-trasaturile-unui-animalvampir

Nu numai oamenii au capacitatea de a te lasă fără energie sau, dimpotrivă, să te revigoreze printr-o simplă îmbrăţişare. Atât plantele, cât şi animalele au aceste capacităţi. Iată cum te ajută animalele de companie când vine vorba de vampirism energetic, potrivit lui Mihail Platonov, autorul cărţii „Vampirii şi donatorii casei. Secretele protecţiei energetice”.
Cum se manifestă vampirismul energetic la animale Vampirismul este pentru animale un fenomen temporar, ele având capaciatatea de a-şi completă energia din natură. Dacă animalul tău de companie se gudură excesiv pe la picioarele tale fără vreun motiv anume, dacă te priveşte insistent în ochi fără să clipească, sau dacă manifestă prea multă agresivitate, provocându-ţi emoţii negative şi iritare, orice comportament inexplicabil al animalului poate fi o manifestare de vampirism.

Pisicile iau energie de la oameni dar numai când trebuie şi cât trebuie. Este suficient să îţi iei pisica în braţe şi să-i atingi blăniţă moale, că durerea de cap care te-a chinuit o zi întreagă să dispară că prin farmec. De ce? Pentru că se normalizează presiunea sângelui din cauza căreia te durea capul. Pisica este capabilă să absoarbă energia de care nu ai nevoie la un moment dat, determinând vasele sanguine din corpul tău să se îngusteze sau să se relaxeze, în funcţie de tensiunea arterială pe care o ai.

Continuarea pe: sfatulparintilor.ro.

Comentarii

Ultimă oră