Sari la conținut

Şeful galeriei echipei Rapid, Vali Bulgaru, a declarat că suporterii giuleşteni vor ieşi în stradă dacă până vineri acţionariatul clubului nu va lua o decizie oficială în ceea ce priveşte funcţiile de preşedinte şi antrenor. „Incertitudinea asta de la club nu face decât rău. Am ajuns ultimii oameni. Nimeni nu ştie nimic despre ce se întâmplă la club. Nu avem preşedinte, nu avem antrenor, nu se ştie când este reunirea lotului, nu se ştie nimic. Se tot vorbeşte de Dinu Gheorghe şi Şumudică, dar nimeni nu confirmă oficial. Nu este posibil aşa ceva la un club de talia Rapidului. Dacă până mâine (nr. astăzi) nu se ia o decizie legat de preşedinte şi antrenor, vom ieşi în stradă şi începem scandalul. Dacă vor presiune, asta o să aibă”, a declarat Vali Bulgaru.
Să se hotărască! Şeful galeriei rapidiste susţine că Dinu Gheorghe trebuie să se hotărască mai repede dacă vrea sau nu să revină la Rapid. „Nu ştiu de ce tărăgănează atât un răspuns şi de ce se ascunde. Dinu Gheorghe să iasă în presă şi să spună dacă nu îi convin condiţiile lui Copos, numai să spună ceva. Pentru că toţi suporterii mă întreabă pe mine ce se întâmplă, dacă vine sau nu Dinu Gheorghe şi Şumudică”, a spus Vali Bulgaru. Dinu Gheorghe negociază de aproximativ o lună şi jumătate cu acţionarul majoritar George Copos preluarea funcţiei de preşedinte al FC Rapid, dar instalarea oficială a fost amânată în mai multe rânduri. Dinu Gheorghe afirmase că, în situaţia în care ajunge la un acord cu George Copos, are pentru funcţia de antrenor mai multe variante, printre acestea aflându-se şi Marius Şumudică, tehnician care a condus în returul sezonului recent încheiat formaţia Gloria Bistriţa. „Vamă” a spus în urmă cu câteva zile că îi este greu să se despartă de Braşov pentru că a petrecut trei ani frumoşi sub Tâmpa.
Suporterii dau ultimatum. Într-un comunicat, Liga Suporterilor Rapidişti avertizează conducerea clubului să nu îl înlăture pe vicepreşedintele Nicolae Manea de la gruparea giuleşteană. „Nicolae Manea este un rapidist adevărat şi avem nevoie de cât mai mulţi ca el la club. Să nu se atingă nimeni de Nicolae Manea, el trebuie să rămână la club indiferent de cine vine preşedinte sau antrenor. Nicolae Manea are toată susţinerea suporterilor rapidişti”, se arată în comunicatul Ligii Suporterilor Rapidişti.
Astăzi îi prezintă? Speriaţi de ameninţările suporterilor, oficialii rapidişti au răspuns prompt. Astfel, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, a declarat că, în cadrul conferinţei de presă ce va avea loc astăzi, Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică vor fi prezentaţi oficial în funcţiile de preşedinte, respectiv antrenor principal. „Nu pot să spun dacă s-au semnat contractele. O să anunţăm totul. E conferinţă de presă şi îi prezentăm pe domnii Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică. Sper să îi prezentăm oficial”, a afirmat Taban.
Aşteaptă punctele de la TAS. Ion Taban a declarat că aşteaptă în continuare decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în cazul depunctării dictate de Comisia de Disciplină a LPF în urma folosirii jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan în partida cu FC Timişoara, din returul sezonului recent încheiat. „Nu am mai primit nicio hârtie de la TAS. Aşteptăm decizia până pe 15 iunie. Până atunci, TAS trebuie să spună dacă rămâne sau nu decizia cu depunctarea”, a precizat Taban.

Comentarii

Ultimă oră