Sari la conținut

Vacanța de Paște: Șoferii au stat ore întregi la coloana de 5 km de pe DN1

vacanta-de-paste-soferii-au-stat-ore-intregi-la-coloana-de-5-km-de-pe-dn1

Vacanta de Paste s-a incheiat luni seara, iar asta s-a vazut cel mai bine in trafic. Coloana de masini s-a format initial intre Azuga si Busteni iar ulterior, alomeratia s-a mutat pe seara la intrarea in Bucuresti, pe Drumul National 1. Potrivit stirileprotv.ro sute de soferi, care s-au intors de la munte, au petrecut aproape o ora in masini circuland cu viteze mai mici de 10 km/h, in apropierea Capitalei. Asa arata Drumul National 1, la intrarea in Bucuresti, in jurul orei 21:00. In aceste conditii, viteza de croaziera nu depaseste 10 km/h.

Sofer: "Cam de 20 de minute. Coada se intinde cred ca pe vreo 5-6 kilometri. Venim dinspre Valeni si, spre uimirea mea, si acolo a fost aglomerat." Drumul National 1 le-a stricat din nou sfarsitul vacantei celor care au ales sa-si petreaca sarbatorile la munte. S-a circulat bara la bara pe o distanta de cativa kilometri, spun soferii nemultumiti care stau in trafic de mai bine de 45 de minute.

Daca un drum de aproape 200 de kilometri, din Brasov pana in Bucuresti, dureaza de obicei 2 ore si jumatate, luni seara doar distanta intre Snagov si Balotesti a fost parcursa intr-o ora.

Comentarii

Ultimă oră