Sari la conținut

Vă place Brahms? - recital susţinut de Răzvan Suma la Braşov

va-place-brahms-recital-sustinut-de-razvan-suma-la-brasov

Violoncelistul Răzvan Suma revine la Braşov cu un recital extraordinar.Artistul va susţine vineri,  25 octombrie, la sala Patria, de la ora 19.00, recitalul cameral „Vă place Brahms?”.
Răzvan Suma este unul dintre cei mai activi tineri muzicieni români, cu un repertoriu cuprinzător, realizat în cele peste cinci sute de recitaluri şi concerte susţinute în întreaga lume.
În anul 2002 a început programul de perfecţionare "Artist Diploma" la Longy School of Music – Cambridge - Statele Unite, la clasa profesorului Terry King.
Concursurile de mare prestigiu sunt câteva dintre cele mai importante competiţii de profil la care s-a făcut remarcat Răzvan Suma. Educaţia sa muzicală a fost armonios completată de cursurile de perfecţionare cu maeştri de talie mondială.
Răzvan Suma a realizat din 2006 până în prezent şase turnee în formulă de Trio – "Romanian Piano Trio" sau "Trio Strad" - alături de Alexandru Tomescu, Horia Mihail, respectiv Toma Popovici. Alături de Marin Cazacu, Alexandra Guţu şi Octavian Lup, în componenţa cvartetului de violoncele "Cellissimo", Răzvan Suma a fost prezent pe scene din Italia, Portugalia, Macao sau Maroc. Primul turneu solo susţinut de Răzvan Suma, Vă place BACH ?, ediţia I (1-21 martie 2012), a însemnat prima interpretare a unui artist român, într-un singur concert, a integralei suitelor pentru violoncel solo semnate de J.S. Bach.
Biletele se pot procura de la SALA „PATRIA” din Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 50 A, tel. 0268.473.058.

Comentarii

Ultimă oră